torsdag 22. november 2012

Hoppa i det

 
 
 
 
Hvis dykk har lagt merke til den grønne sofaen eg har i headeren over her,ser den no slik ut:) Ikkje at det var noko gale med grønnfargen egentleg,men når eg stadig går å ergrar meg over at den ikkje heilt passar inn her hos oss, prøvde me oss på ein omtrekking i linstoff og etter litt svette og tårer fekk me det no ganske greit til. Var ikkje så vanskelig som eg hadde tenkt, lurar egentleg på kvifor det ikkje er gjort før!
Ein stille torsdagskveld her i huset, veslemor sover og me nyter  stillheten for ei lita stund:) Godt å ha den vesle tida for seg sjølv på kvelden til å lade batteria.Ha det fint så lenge! Snakkes snart:)

10 kommentarer:

Brunt sukker sa...

Waw for ein sofa!
så flinke dere har vert
ja viktigt å lade bateriene:)
klem Eli:)

LIVS LYST sa...

Så koselig det er hos dere! Jeg likte så godt plasseringen av det bordet foran vinduet. Det var tips!! ;O)

Goood helg!

Vikkebekke sa...

Heldig for alle gamle gårder og småbruk rundtomkring, at det er så mange ivrige ildsjeler som brenner for oppussing og dermed holder liv i historien :) Spennende å innrede ut i fra en tid som egentlig har passert! Fin blogg (og ikke minst fint hus!)

Mia, New Room Interior sa...

Kjempefin ble den!! :-) Fine bilder! Deilig med litt stillhet og ro om kvelden ja, her er det også sofaen, etter de to største er lagt! Og minstesnuppa ligger rett ut på sofaen og sover ;-)
Ha en fortsatt fin helg! Klem

Solveig sa...

Oj, så superfin den ble med nytt trekk! Veldig bra at du turte å prøve-det er ofte det som skal til . En får jo til det meste om en tørr;o)))
Ønsker deg en flott uke!

Pia sa...

Skit snygg om man får säga så, soffan din!!!!

Kraam!

LIVS LYST sa...

Hei hei!

Om du har anledning og du vet hva slags fargekoder dere har brukt på veggen i de forskjellige rom, så er det supert om du mailer meg!

"Etterdønninger av å være i Lev Landlig" ;O)

Min mail: lifehere@hotmail.com

xccc sa...

The most in demand online social network site Twitter aids individuals to determine about ongoing topics and events or social reactions of their favored superstars. Buy Twitter Permanent followers

Anonym sa...

Easy Indonesian CoursesLearning Indonesia
Indonesia Courses
Indonesia Courses
Kursus Indonesia
Service Center HP
Kursus Indonesia
Makalah Bisnisilmu konten
Makalah Elektronika

Sophie Grace sa...

I am very enjoyed for this blog. Its an informative topic. It help me very much to solve some problems. This site tiktok downloader is very helpful to find information about Tiktok