søndag 6. juni 2010

Hei alle sammen,eg lever enno:)

Hallo til alle! No var det lenge sidan eg har satt meg ned med ein datamaskin gitt;) Me har jo overtatt småbruket og har satt igang med oppussing i stor stil. Me har desverre ikkje hatt internettilgang fram til no,så eg har ikkje fått vore innom her å gjeve dikkøn oppdateringar om korleis det gjeng..Sit på jobben til mannen min no,men til mandag eller tysdag skal eg vera på nett igjen!
Gledar meg stort til å vise dykk mange bilete frå Laug:)

Snakkas snart!

7 kommentarer:

torunnbs sa...

Det blir kjempemoro å sjå kva som har "skjedd" på Laug. Gledar meg til å komme ein tur i juli. Lykke til videre! Klem og kos frå meg.

Hulda sa...

Gleder meg til å se bilder! Tror dere får det kjempefint der. :)

Åsemor sa...

Ja her er ei syster te som gledar seg te å sjå nye bilde, og ikkje minst sjå det "live" etterkvart!! Husk å ta pust i bakken mellom jobbinga, det er viktig!!

Ida Ek sa...

Ja nå har jeg begynt å komme inn i dette her og vært litt frustrert over at du ikke har skrevet noe nytt slik at jeg har noe å følge med på.. hehe :o) ENDELIG!! :D Blir moro å se bilder! I morgen reiser jeg og Rambo til Madeira og etter det går jeg inn i en litt intens jobb periode!! Men må jo prøve å få tatt turen!!! :D Har dere grillen klar da? ;o)

Elin sa...

Gleder meg til å se hvor langt dere har kommet...:)
Artig å følge med:)

Ha en flott dag:)

Klem Ea

Birjit sa...

Hei.
tante Torbjørg tipsa meg om nettbutikken din, så mykje fint du lagar!
Moro og ta ein liten kikk inn på bloggen og!=)

Pia sa...

Ååh, jag väntar såååå att få se hur ni har det med gården!!!

En stor kraam!
-Pia-