mandag 3. mai 2010

Endelig har me overtatt

Endeleg har me overtatt garden! Puh,det tok jammen sin tid,men endelig var dagen der:) Så no er flyttinga i full gang her,med svette,tårer og lette angstanfall( Ikkje av det alvorlege slaget,men; "hjelp-det-er-bare-nokon-få-dagar-til-me-skal-vera-ute-av-huset" type angst...)
Ikkje nok med att me må flytte ut om nokon dagar,men me skal også flytte inn i eit hus som etter min meining er laaangt frå innflyttingsklart...godt me har campingvogna å sove i så lenge:)

No er eg igang med å skrape og måle vindauge her i huset.
Me har tenkt å bevare dei gamle som er her og pusse dei opp.Me er fullstendig klar over at det blir mykje jobb,men det er noko heilt spesiellt med desse gamle vindauga. Eg er av typen "tenkar" og når eg står der å skrapar vindauga og målar ,startar hjernen min automatisk å pønske ut nye ideear for huset. Så då sette eg igang då vettu,nye gardinkapper til dei uferdige,umåla og flassete vindauga.hihi

Gardinen blir dog av den enkle sorten,billige laken på princess,sy på blonde.Fiks ferdig!
Ettersom det vil ta litt tid før me kan dekorere inne,får me pynte litt ute så lenge.
Ute i hagen stod det eit gamalt badekar,som ho som hadde budd her før dynka blomane sine i:) Me tenkte me ville bruke det til ein liten fontene.
Me kjøpte ein billig pumpe på JULA og henta nokon store steinar til å legge rundt og planta nokon stauder inni sprekkane...
Trur det vil bli fint når me får funne nokon fine steinar til å ha nedi badekaret også...


No må eg ta meg ein tur rundt å kikke på litt på dei fine bloggane att,
huff,blir litt lite tid til slike ting no som me har det så travelt..
Men eg kjem sterkare tilbake!

9 kommentarer:

Hulda sa...

Så bra! Gratulerer med overtakelsen. :) Så flott det vinduet var, helt skjønt. Nydelig bord, og vakker gardin du syr. Jeg har også laget flere av laken. Lykke til med alt dere er i gang med.

tove sa...

Gratulerer med overtagelsen av nytt hus, så spennende en tid dere har foran dere. Mye jobb men du så morsomt da. Lykke til.

Ha en fin kveld

Tove

Mitt lille hus på landet sa...

Gratulerer!! Så spenndende! Mye jobb foran dere, men du så kjekt og! Så lurt å kjøpe laken å sy gardiner av:) Og den ideen med badekaret så jo så fint ut!! Smarte mennesker! Lykke til! Gleder meg til å følge med!

Åsemor sa...

Så bra at det endelig er klart med overtagelsen! Slitsomme dager da tenker eg, blir ikkje arbeidslaus av slikt...Håper det ikkje blir altfor lenge til eg får sett "Laug"!

Solveig sa...

Åååå så spennende! Kjenner følelsen. En gleder seg vilt over å ha fått et slikt sted, men gruer seg over alt arbeidet - i alle fall når det blir så mye:o) Ikke lett å holde motet oppe når man blir sliten. Men så får man ny giv og da kommer alle planene. Jeg er akkurat som deg: har alltid mange planer i mitt hode - mange blir virkelighet og andre bare drømmer. Men vet du hva; jammen er det godt en ikke får til alt på en gang. En forandrer nemlig planene etterhvert og da er det veldig kos å ha noe å ha rom en kan leve ut drømmene på:o)
Lykke til!
Klem fra Solveig

lillelise sa...

Gratulerer med overtakelsen! Blir ei spennende tid for dere framover tenker jeg. Så utrolig koselig ut. Smart gardinide du kom med!
Ha en fortsatt fin dag

Pia sa...

Det måtte kännas skönt, att överta gården?! Grattis!!!

Det är så spännande, att följa med utveklingen hos dig och ditt hus!

Ha en kjempe fin uke!

Klem fra mej

Ruter & Hjerter sa...

Å som jeg gleder meg til å få se viderer:) JEg har trua på at dette får dere til:)

Ida Ek sa...

Så bra Oda!! Gleder meg til å komme på besøk! Stå på!