onsdag 17. mars 2010

Navnendring?

Ja nå blir det ikkje så lenge eg kan skrive frå utsikten16 lenger..
Vårt småbruk...

Veit ikkje heilt når me flytter enno,men det blir nok ikkje veldig mange vekene til...


Gledar meg veldig til eg skal begynne å blogge frå oppussinga av småbruket vårt...alt skal pussast opp og settast bak att til gamal stil!


Dette skal etterkvart bli mitt arbeidsrom

Men kva gjer ein med bloggen tru...
Byttar ein bare navn og let alle gamle bilder vera att ??eller slettar.. hmm..Kjenner eg blir litt redd for å lage ein heilt ny blogg,no som eg har kome så godt igang her...
Har dykk nokon gode råd?


    Klemmar frå

9 kommentarer:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Gratulerer så masse med nytt hjem! :)

Jeg ville bare endret navnet. ;)

Vibeke :)

pensjonat frua sa...

Så gøy med ett så flott småbruk, dette blir spennende å følge. Jeg ville bare ha endret navn om du føler du må? For meg så kan du og gjerne hete det samme videre, gjør jo ingenting det :-)

Hulda sa...

Ser veldig koselig ut det rommet du skal bruke til arbeidsrom. Ser at det er fine, gamle gulv der. Her er det også slike tregulv i alle rom. Du har litt maling foran deg, ser jeg.. ;) I fjor sommer malte jeg hele huset her, litt av en jobb, spesielt med panelen..

Jeg hadde valgt samme blogg, det er jo livet ditt som forandres, og da må jo bloggen kunne forandres på samme måte. Du kan jo bare skrive nytt navn i headeren. :)

Klem

lillelise sa...

Hei!
Gratulerer med småbruk! Så kjempekoselig ut. Blir spennende å følge med framover.

Jeg tror jeg bare ville ha byttet navn i headeren og beholdt den samme adressa i ditt tilfelle. (vi må jo kunne finne deg igjen!!)

Ha en fin kveld

Åsemor sa...

Gleder med skikkelig til komme på besøk, men eg får kanskje ein malekost i hånda med ein gong....Igjen, grattis med superkoslegt småbruk!

-Mia- sa...

Bare endre navnet du, alle bilder kan jo bare være igjen, det gjorde hvertfall jeg når vi flyttet i sommer!! Så spennende, og jeg ser jo med en gang for meg hvor koselig du kommer til å gjøre det rommet der!! Ha en fin kveld! Klem

elisabeth sa...

Hei Oddlaug! Fikk tips om nett-butikken og bloggen din, og blei bare helt trollbundet..! Så masse fint!! Så flink du er, og så god smak, digger den stilen din!;o) Og nå har dere kjøpt småbruk, gratulerer!! Så ut som en drømme-plass, kommer til å bli knall bra!;o) Hils din kjære fra kusine elisabeth (søster til marianne)
Stå på!!

Mitt lille hus på landet sa...

Jeg tror jeg ville endret navn, men beholdt adressen og bloggen:) Blir så spennende å se hvordan dere får det! Ser så fint ut det huset og det tunet!

Jenta med utsikten sa...

Til Elisabeth: Hei,Tusen takk for koslege ord,det var kjempekosleg å høyre:)
Ja no er me veldig ivrige etter å overta,blir veldig stas å kunne pusse opp eit slikt gamalt hus:)Ikkje ein liten jobb,men det er stort potensiale...
Skulle helse så mykje tilbake frå småbrukaren Knut;)
Håpar dykk har det bra:)