torsdag 11. februar 2010

Ny klokke og hylle (Eldre innlegg frå tida vår på utsikten)

Hei igjen. No måtte eg inn å oppdatere litt att:) Denne store klokka har flytta inn i stoga vår iløpet av veka. Ikkje noko gammal skatt akkurat men;) kjøpt på skeidar for 199,-
Den skal opp på veggen etterkvart,men på eit mystisk vis så er det mange nyinnkjøpte ting som får ei kvilepause på detta skåpet før det får sin plass:):) Satsar på at den kommer seg på ein vegg:)No har me fått oss ei hylle over vindauge på kjøkknet. Syns det bandt overskap litt meir sammen no når den hylla kom...og det er alltid kjekt med ein ekstra plass til oppbevaring..Så lenge det er ting i sama fargetonar,syns eg ikkje det blir rotete.
Må eg bare ta med eit par bilete av nokon solnyterar me traff når me var på skitur her ein dag;) Og som dei dyrelskerane me er, måtte me stoppe og ta ein prat... nokon nydelege ponniar:)


Eg he fått min fyrste award! Så kosleg:) Denne fekk eg av lenemora`s verden.Tusen takk! Med awarden følger det med eit lite oppdrag,fortelle 7 ting om deg sjølv...det blir ikkje idag,men skal nok koma på noko om litt:)


No skal eg stelle litt mat til min kjære kjem heim ifrå jobb,min kjære mann springer nemleg både til og frå jobb kvar dag denne veka,så mat må til når han kjem inn døra:) hadde ynskt eg va så sprek!

Ha ein fin februardag!
Klem frå

4 kommentarer:

Livs Lyst sa...

Så fin klokke du har funnet på Skeidar og koselig ble den i den fine stuen din!

Liv ;O)

Fru Glitters Hus sa...

Den var kjempe fin den klokka. Badet deres ble bare helt nydelig. Flinke dere har vært. ha en strålende torsdags kveld,

Klem

Solveig sa...

Kjempefin klkke dette:o) Det trenger ikke være antikk for å skape den rette stemningen:o) Så koselig du har det i hjemmet.
Har også kikket på det herlige badet under her. Så kreativt og koselig!
Ønsker deg en fin kveld.
Klem fra Solveig

Dans på roser sa...

Sjubbiduuuuu!
Du har vunnet.
Mail meg din adresse, så kommer premien i posten.

God søndagskveld!