mandag 4. januar 2010

Hurra for golvmåling:) (Eldre innlegg frå tida vår på utsikten)

 Den siste tida har me brukt til å måle golvet nede i tvstoga vår. Her er halve golvet måla.Så då viser me halve golvet på bildet:) Det blei sø mykje finare!
Har ikkje bilde av slik det var før, men det var gammalt tregolv,av ikkje det fine slaget. Var lakka,veldig "gult" og oppskrapa...Blei veldig bra å få lysna opp golvet også,sidan det er eit kjellarrom.
Har jammen måla mykje sidan me kjøpte huset:) Trur faktisk me he måla alle romma...Men no har me hatt ei lang pause, sø no var det greit å fram med penselen att:)

Blei veldig fornøyd altså!På veggen under hylla står det vanlegvis ei kommode,men den er ikkje komen inn igjen enno.Trengs eit strøk til!
------------------------------------------------------------

Me he benytta oss av det fine veret den siste tida til å gange på ski.Har ljosløype rett i nærheten,så det er bare å spenne på seg ski og gå frå huset,over eit jorde og rett i ljosløpa.Kjempekjekt!

3 kommentarer:

Solveig sa...

Tusen takk for koselig kommentar! Veldig spennende å kikke innom i din herlige blogg. Så mye arbeid dere har lagt ned! Men så blir det jo flott også da. Jeg har malt en del vegger selv i mitt liv. Både kjekt og travelt det der, men det er jo så artig med forandring!
Du Er virkelig jenta med utsikten....og for en utsikt!!!
Ønsker deg et nydelig nytt år og kommer gjerne på besøk igjen:o))
Klem fra Solveig

Åsemor sa...

Ja det såg ut som blei knallbra med måla gølv, artig når slike små ting gjer det så flotters. Flinke er de, stend på!

I drømmeslottet sa...

Så flinke dere er med oppusningen! Hva slags fargekode brukte dere på gulvet og er det en spesiell type maling for at det ikke bare skal flasse av? Tregulv under eller?